Сара Пејлин

Таг
2Вести

„КОЈ Е АМЕРИКА?“ ЗАВРШИ БЕЗ ДА СЕ ПРИКАЖЕ ЛАЖНОТО ИНТЕРВЈУ НА САША БАРОН КОЕН СО САРА ПЕЈЛИН

„КОЈ Е АМЕРИКА?“ – САРА ПЕЈЛИН НАСЕДНАЛА НА ИНТЕРВЈУ СО ЛАЖНИОТ ВОЕН ИНВАЛИД САША БАРОН КОЕН