Сараевски филмски фестивал

Таг
2Вести

ПРВИОТ МАКЕДОНСКИ ФИЛМ ЗА ДЕЦА „СТЕЛА“ ВО СЕЛЕКЦИЈАТА НА САРАЕВСКИОТ ФЕСТИВАЛ

ПОЧЕСНАТА НАГРАДА СРЦЕ НА САРАЕВО ЗА ОСКАРОВЕЦОТ ИЊАРИТУ