Сардинија

Таг
4Вести

ГРАТЧЕ НА САРДИНИЈА Е ПОИМ ЗА ДОЛГОВЕЧНОСТ ВО ЕВРОПА, 10. ЖИТЕЛ ГО СЛАВИ 100. РОДЕНДЕН

ВО ИТАЛИЈАНСКОТО СЕЛО ОЛОЛАИ МОЖЕ ДА КУПИТЕ КУЌА ЗА ЕДЕН ДОЛАР