ЕГИПЕТ ОТКРИ УШТЕ 50 САРКОФАЗИ СТАРИ 3.000 ГОДИНИ ЗА КОИ ВЕРУВА ДЕКА ЌЕ ЈА СМЕНАТ ИСТОРИЈАТА