Саша Џафри

Таг
3Вести

НАЈГОЛЕМАТА СЛИКА НА СВЕТОТ ПРОДАДЕНА ЗА 62 МИЛИОНИ ДОЛАРИ, ПАРИТЕ ЌЕ ОДАТ ЗА ДЕЦАТА ОД ЦЕЛ СВЕТ

БРИТАНСКИ УМЕТНИК ЈА ДОВРШИ НАЈГОЛЕМАТА СЛИКА НА СВЕТОТ, ЌЕ ЈА ПРОДАВА ВО ДЕЛОВИ ЗА 30 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

БРИТАНСКИ УМЕТНИК ЈА ПРАВИ НАЈГОЛЕМАТА СЛИКА НА СВЕТОТ И ЌЕ ЈА ПРОДАВА ЗА 30 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА ХУМАНИТАРНИ ЦЕЛИ