Саша Николовски-Ѓумар

Таг
2Вести

ОМАЖ ЗА САША НИКОЛОВСКИ-ЃУМАР ВЕЧЕРВА ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

ФИЛХАРМОНИЈАТА МУ ПОСВЕТУВА КОНЦЕРТ НА МАЕСТРО САША НИКОЛОВСКИ-ЃУМАР