Сашо Димоски

Таг
2Вести

РАЗГОВОР СО БАКОВСКА И ДИМОСКИ ВО БИБЛИОТЕКАТА „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“ ВО СКОПЈЕ

СЕДУМ ПРЕТСТАВИ НА ЈУБИЛЕЈНИОТ 20. ФЕСТИВАЛ НА АНТИЧКА ДРАМА СТОБИ