„ВО ГЛАВАТА ПИШУВАМ РАСКАЗ“ НА БАКОВСКА И ДИМОСКИ ИЗБРАНА ЗА КНИГА ЗА ОКТОМВРИ ОД СКОПСКАТА БИБЛИОТЕКА „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“