Сашо Кокаланов

Таг
2Вести

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ РОМАН НА САШО КОКАЛАНОВ НА 12 ЈАНУАРИ НА ФДУ

САШО КОКАЛАНОВ ГО ОБЈАВИ РОМАНОТ „СРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ НЕ СЛАВАТ РОДЕНДЕНИ“