ТРИОТО НА САШО ПОПОВСКИ ГО ЗАТВОРА НАЈНЕОБИЧНОТО ИЗДАНИЕ НА СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ ДОСЕГА