„Саут парк“

Таг
2Вести

КРЕАТОРИТЕ НА „САУТ ПАРК“ ПОТПИШАА ДОГОВОР ОД 900 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА НОВИ СЕЗОНИ И ФИЛМОВИ

„САУТ ПАРК“ НАЈАВИ СПЕЦИЈАЛНА ЕДНОЧАСОВНА ЕПИЗОДА ЗА КОВИД-19