Сеат

Таг
3Вести

НОВИОТ „СЕАТ ЛЕОН“ ЌЕ БИДЕ ПОСПОРТСКИ ОД „ГОЛФ 8“ И „ШКОДА ОКТАВИЈА“

„ЕЛ-БОРН“ Е ПРВИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН „СЕАТ“