седишта

Таг
2Вести

НОВИОТ „АУДИ А3“ ЌЕ ИМА СЕДИШТА ОБЛОЖЕНИ СО РЕЦИКЛИРАНА ПЛАСТИКА

ЈАПОНСКАТА НАЦИОНАЛНА АВИОКОМПАНИЈА ОТСЕГА ЌЕ ГИ ПРЕДУПРЕДУВА ПАТНИЦИТЕ КАДЕ СЕДАТ МАЛИ ДЕЦА