„Сексот и градот 3“

Таг
2Вести

ПОЧНУВА СНИМАЊЕТО НА ТРЕТАТА СЕЗОНА НА ОБНОВЕНАТА СЕРИЈА „СЕКСОТ И ГРАДОТ“, И РОЗИ О’ДОНЕЛ Е ВО ЕКИПАТА

СОФИЈА ВЕРГАРА БИ БИЛА ОДЛИЧНА САМАНТА – КИМ КАТРАЛ НЕМА ДА ГЛУМИ ВО „СЕКСОТ И ГРАДОТ 3“