сексуален напад

Таг
7Вести

УЧЕСНИК ВО ГОЛ ПЕРФОРМАНС НА МАРИНА АБРАМОВИЌ ГО ТУЖИ МУЗЕЈОТ МОМА ЗАШТО ПОСЕТИТЕЛИ ГО ДОПИРАЛЕ ПО ГЕНИТАЛИИТЕ

СЕ ПЛАШЕВ ДА ОТКРИЈАМ ДЕКА СУМ ГЕЈ ЗАШТО ТАТКО МИ БЕШЕ НЕОНАЦИСТ И ХОМОФОБ, КАЖА КЕВИН СПЕЈСИ

КЕВИН СПЕЈСИ ЈА ДОБИ ПРВАТА ФИЛМСКА УЛОГА ПО ОБВИНУВАЊАТА ЗА СЕКСУАЛЕН НАПАД

МЕРИЛИН МЕНСОН СО ГОДИНИ УЖАСНО МЕ ЗЛОСТАВУВАШЕ, ОТКРИ АКТЕРКАТА ЕВАН РЕЈЧЕЛ ВУД

КЕВИН СПЕЈСИ КАКО ФРЕНК АНДЕРВУД СЕ БРАНИ ОД НОВОТО ОБВИНЕНИЕ ЗА СЕКСУАЛЕН НАПАД

АЗИЈА АРЏЕНТО Ѝ СЕ ЗАКАНИ СО ТУЖБА НА РОУЗ МЕКГОУАН ОТКАКО ЗАЕДНО ГО ПОЧНАА ДВИЖЕЊЕТО #METOO

ДЕБАКЛ НА НОВИОТ ФИЛМ НА КЕВИН СПЕЈСИ – ЗАРАБОТИЛ САМО 126 ДОЛАРИ НА ПРЕМИЕРАТА