сексуално образование

Таг
2Вести

ДЕЦАТА ВО ШКОЛО ЌЕ УЧАТ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА ОД СЕКСУАЛНО ВОЗНЕМИРУВАЊЕ И НАСИЛСТВО – ПОЧНА ОБУКАТА НА НАСТАВНИЦИ ЗА СЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ

МАКЕДОНИЈА ПРОБНО ЌЕ ВОВЕДЕ СЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ ВО ОСНОВНИ УЧИЛИШТА