семафор

Таг
2Вести

ЗАГРЕБ ПОСТАВИ СЕМАФОР ЗА ОНИЕ КОИ ПОМИНУВААТ УЛИЦА ЗАГЛЕДАНИ ВО МОБИЛЕН