сензори

Таг
3Вести

„СОНИ“ ГО ПРЕТСТАВИ СВОЈОТ ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ И ГО НАПОЛНИ СО СЕНЗОРИ

АВТОМОБИЛИ НА ИДНИНАТА ЌЕ МОЖАТ И САМИ ДА СЕ ПАРКИРААТ

АПЛИКАЦИИ ШТО ПРЕПОРАЧУВААТ ПРОИЗВОДИ СЕ ИДНИНАТА НА КОЗМЕТИЧКАТА ИНДУСТРИЈА