Серхио Рамос

Таг
3Вести

ОТКАКО ЈА ОСВОИ ПЕТТАТА ТИТУЛА СО РЕАЛ, СЕРХИО РАМОС ГО ДОБИ ЧЕТВРТИОТ СИН

РАМОС И ПИЛАР РУБИО ГИ ОБЕДИНИЈА СВЕТОТ НА ФУДБАЛОТ И ШОУ БИЗНИСОТ НА СВАДБАТА НА ГОДИНАТА ВО ШПАНИЈА

ЕЈ-СИ/ДИ-СИ ЌЕ СВИРИ НА СВАДБАТА НА СЕРХИО РАМОС, РОНАЛДО НЕ Е ПОКАНЕТ