ИЗЛОЖБАТА „СЕТА ЉУБОВ“ ВО МСУ ЌЕ ОБЕДИНИ ИНСТАЛАЦИИ И ВИДЕА ОД 11 УМЕТНИЦИ ОД ЦЕЛ СВЕТ