Северен Пол

Таг
4Вести

„СЕВЕРЕН ПОЛ“ И „ПРОБЛЕМОТ НА ТИНА“ ВО ОФИЦИЈАЛНАТА СЕЛЕКЦИЈА НА ФЕСТИВАЛОТ ХОЛИШОРТС ВО ХОЛИВУД

„СЕВЕРЕН ПОЛ“ ЌЕ ИМА АМЕРИКАНСКА ПРЕМИЕРА ВО МУЗЕЈОТ МОМА ВО ЊУЈОРК

„СЕВЕРЕН ПОЛ“ ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ДОБИ ДВЕ НАГРАДИ ЗА НАЈДОБАР КРАТОК ФИЛМ ВО БОГОТА И ЗАГРЕБ

ФЕНОМЕНОТ ПОЛАРЕН ВРТЛОГ ОД СЕВЕРНИОТ ПОЛ ДОНЕСЕ ОПАСЕН СТУД ВО САД