АРАПКАТА ЗАХРА СЕ ИЗБОРИ ДА НАСТАПУВА СО ШАМИЈА НА МЕЃУНАРОДНИ НАТПРЕВАРИ ВО УМЕТНИЧКО ЛИЗГАЊЕ