Шарлиз Терон

Таг
4Вести

ЌЕ СЕ СНИМА ПЕТТИ ФИЛМ ОД СЕРИЈАЛОТ „ЛУДИОТ МАКС“

ТЕРОН И КИДМАН ВООДУШЕВУВААТ КАКО НОВИНАРКИ КОИ ГО СОБОРИЈА ГАЗДАТА НА „ФОКС ЊУЗ“

ПРВПАТ ВО ЖИВОТ МЕ ФАТИ ДЕПРЕСИЈА, ВЕЛИ ШАРЛИЗ ТЕРОН ЗА УЛОГАТА ЗА КОЈА СЕ ЗДЕБЕЛИ 22 КИЛОГРАМИ

МАЈКА МИ МЕ СНАБДУВА СО МАРИХУАНА, ВЕЛИ ШАРЛИЗ ТЕРОН