ХОЛАНДСКАТА ПЕЈАЧКА КОВАЧ МЕЃУ НАЈГОЛЕМИТЕ ЅВЕЗДИ ВО НОВАТА СЕЗОНА НА ФИЛХАРМОНИЈАТА