Шерон Стоун

Таг
2Вести

ШЕРОН СТОУН ОТКРИ ДЕКА ИМАЛА ДЕВЕТ СПОНТАНИ АБОРТУСИ

ПРИ ОПЕРАЦИЈА МИ ГИ ЗГОЛЕМИЈА ГРАДИТЕ БЕЗ МОЈА СОГЛАСНОСТ, ОТКРИ ШЕРОН СТОУН ВО СВОИТЕ МЕМОАРИ