Шерпаси

Таг
2Вести

ШЕРПАСОТ РИТА ПО РЕКОРДЕН 22. ПАТ ГО ИСКАЧИ МОНТ ЕВЕРЕСТ

НЕПАЛЕЦ ОДИ НА РЕКОРДНОТО 22. ИСКАЧУВАЊЕ НА МОНТ ЕВЕРЕСТ