ШЕСТАТА СЕЗОНА НА „КРУНА“ ЌЕ ЗАВРШИ СО ДВА ДЕЛА, ПРЕМИЕРИТЕ СЕ НА 16 НОЕМВРИ И 14 ДЕКЕМВРИ