шише

Таг
5Вести

КОЊАКОТ „ХЕНЕСИ ХО“ ГО СЛАВИ 150. РОДЕНДЕН СО СПЕЦИЈАЛНО ЗЛАТНО ШИШЕ ОД 15.000 ЕВРА

„ЏОНИ ВОКЕР“ ОД 2021 ЌЕ СЕ ПРОДАВА ВО ХАРТИЕНИ ШИШИЊА

ПРОНАЈДЕНО НАЈСКАПОТО ШИШЕ ВОДКА НА СВЕТОТ, АМА ИСПИЕНО

УКРАДЕНО ШИШЕ ВОДКА ОД СЕРИЈАТА „КУЌА ОД КАРТИ“ ВРЕДНО 1,3 МИЛИОНИ ДОЛАРИ