шкода октавија

Таг
3Вести

„ШКОДА“ ГО НАЈАВИ ИЗГЛЕДОТ НА НОВАТА, ХИБРИДНА „ОКТАВИЈА“

„ШКОДА“ ЈА ПРЕТСТАВИ НОВАТА „ОКТАВИЈА“, ПРВПАТ ИМА И ХИБРИДНА ВЕРЗИЈА