Шон Конери

Таг
5Вести

ПРВИОТ БОНД ПИШТОЛ НА ШОН КОНЕРИ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 256.000 ДОЛАРИ

ШОН КОНЕРИ ЗАВЕДЕ МНОГУ ЖЕНИ КАКО ЏЕЈМС БОНД, НО ВО ПРИВАТНИОТ ЖИВОТ 45 ГОДИНИ ПОМИНА ВО БРАК СО ФРАНЦУСКА СЛИКАРКА

ШОН КОНЕРИ ГО ПРЕТСТАВИ ЏЕЈМС БОНД НА СВЕТОТ И ВЛЕЗЕ МЕЃУ ЛЕГЕНДИТЕ НА ХОЛИВУД (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ШОН КОНЕРИ НАПОЛНИ 90 ГОДИНИ – УЛТИМАТИВНИОТ ЏЕЈМС БОНД ДЕНЕС ЖИВЕЕ ПОВЛЕЧЕНО ОД ХОЛИВУД И ЈАВНОСТА

ЏОН ЛИТГОВ КАКО ЏОКЕР? ТРАВОЛТА КАКО ФОРЕСТ ГАМП? – АКТЕРИ КОИ ОДБИЛЕ ГОЛЕМИ УЛОГИ