Шон Мендес

Таг
2Вести

КАМИЛА КАБЕЛО И ШОН МЕНДЕС ОБЈАВИЈА ДЕКА РАСКИНАЛЕ НА ИНСТАГРАМ

ШОН МЕНДЕС Е ГОЛЕМИОТ ПОБЕДНИК НА ЕВРОПСКИТЕ МУЗИЧКИ НАГРАДИ НА ЕМ-ТИ-ВИ