Шон Пол

Таг
2Вести

ШОН ПОЛ НЕ ДОАЃА ВО СКОПЈЕ, КОНЦЕРТОТ ОТКАЖАН

ШОН ПОЛ ВЕЧЕРВА ВО СКОПЈЕ СО ЕДИНСТВЕН КОНЦЕРТ ВО РЕГИОНОТ