ШВАЈЦАРСКИ ФОТОГРАФ ПОМИНАЛ СТОТИЦИ КИЛОМЕТРИ ЗА ДА ГИ ОВЕКОВЕЧИ НАЈЗАФРЛЕНИТЕ ПРЕДЕЛИ НА СЕВЕРОТ НА ЕВРОПА