СЕ ГУШКААТ ЗА ДА ПРЕЖИВЕАТ – ГЕРМАНСКИ ФОТОГРАФ ПОМИНАЛ ДВЕ ЗИМИ СО 10.000 ПИНГВИНИ НА АНТАРКТИК