Шутинг старс

Таг
4Вести

САРА КЛИМОСКА НА 14 ЈУНИ ВО БЕРЛИН ЌЕ ЈА ПРИМИ НАГРАДАТА ЗА ЕВРОПСКИ АКТЕРСКИ ТАЛЕНТ

ОВА Е НЕПОВТОРЛИВО ЧУВСТВО – БЛАГОЈ ВЕСЕЛИНОВ ЈА ПРИМИ НАГРАДАТА ЗА ЅВЕЗДА ВО ПОДЕМ НА БЕРЛИНАЛЕ

ЅВЕЗДАТА НА „ИСЦЕЛИТЕЛ“ БЛАГОЈ ВЕСЕЛИНОВ ИЗБРАН МЕЃУ ДЕСЕТТЕ ЕВРОПСКИ АКТЕРИ ВО ПОДЕМ