шведски амбасадор Матс Стафансон

Таг
2Вести

ПРАЗНИЧНИ ПЕСНИ И СПЕЦИЈАЛИТЕТИ НА КОНЦЕРТОТ НА ШВЕДСКАТА АМБАСАДА ЗА САНТА ЛУЦИЈА

МАКЕДОНСКО-ШВЕДСКО ДРУШТВО ОРГАНИЗИРА ПРЕДАВАЊЕ ЗА РОДОВА ЕДНАКВОСТ