Сибир

Таг
3Вести

18.000 ГОДИНИ СТАРО ЖИВОТНО ПРОНАЈДЕНО ВО СИБИРСКИ МРАЗ ГИ ПОДЕЛИ НАУЧНИЦИТЕ

ГЛАДНИ ПОЛАРНИ МЕЧКИ ОКУПИРАА ЦЕЛО ГРАТЧЕ ВО РУСИЈА

ОТКРИЕНА МИСТЕРИЈАТА ЗА СМРТТА НА МАШКИТЕ МАМУТИ