Сиетл

Таг
3Вести

СТАТУА НА КРИС КОРНЕЛ ВО СИЕТЛ ОТКРИЕНА ОД НЕГОВИТЕ ДЕЦА

ПОГЛЕД КОН СИЕТЛ ОД 152 МЕТРИ ВИСИНА – СПЕЈС НИДЛ ДОБИ СТАКЛЕН ПОД