сила

Таг
2Вести

КОНЦЕРТОТ „СИЛА“ СО ГОСТИ ОД ВЕНЕЦУЕЛА ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

НЕ МОЖАМ ДА ЈА СТИГНАМ СЕРЕНА КОГА ВЕЖБАМ, БАРЕМ ДА ЈА ИМПРЕСИОНИРАМ, ВЕЛИ АЛЕКСИС ОХАНЈАН