Силвестер Сталоне

Таг
13Вести

ВО ИЗБОРОТ НА НАЈЛОШОТО ВО ХОЛИВУД, „ПЛАТЕНИЦИ 4“ ДОБИ СЕДУМ НОМИНАЦИИ ЗА ЗЛАТНА МАЛИНА

СТАЛОНЕ ЛАНСИРАШЕ СВОЕ СЕМЕЈНО РЕАЛНО ШОУ

СТАЛОНЕ ЛУТ ШТО ЌЕ СЕ СНИМА ФИЛМ ЗА ИВАН ДРАГО, ГИ ОБВИНИ ПРОДУЦЕНТИТЕ ЗА АЛЧНОСТ

СТАЛОНЕ ЌЕ ГО СНИМА ЧЕТВРТИОТ ДЕЛ НА „ПЛАТЕНИЦИ“, МЕГАН ФОКС И 50 СЕНТ МЕЃУ НОВИТЕ ИМИЊА

СТАЛОНЕ ПИШУВА ПРИКВЕЛ ТВ-СЕРИЈА НА „РОКИ“

СТАЛОНЕ ВЛЕГУВА ВО СВЕТОТ НА СУПЕРХЕРОИТЕ ПРЕКУ „ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ 2“

СО ШВАРЦЕНЕГЕР ТРЕБА ДА ОТВОРИМЕ ШКОЛА ЗА ГОВОР ВО ХОЛИВУД, РЕЧЕ СТАЛОНЕ ВО КАН

„КРИД 2“ Е ПРВИОТ ФИЛМ ОД ФРАНШИЗАТА „РОКИ“ ШТО ЌЕ СЕ ПРИКАЖУВА ВО КИНА

ДОЛФ ЛУНДГРЕН Е ПОВТОРНО ИВАН ДРАГО ПО 33 ГОДИНИ – НЕ ЖАЛАМ ШТО СЕ ОТКАЖАВ ОД НАУКАТА ПОРАДИ ТАА УЛОГА