Симфониски оркестар

Таг
3Вести

ПЕСНИТЕ НА „МЕТАЛИКА“ ЌЕ СЕ СВИРАТ СО СИМФОНИСКИ ОРКЕСТАР НА КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ

РОК СИМФОНИЈА СО ХИТОВИТЕ НА ТИНА ТАРНЕР ВО СКОПЈЕ

СЛОВАЧКАТА ГРУПА „АББА СИМФОНИК ШОУ“ ЌЕ ГИ ИЗВЕДЕ ХИТОВИТЕ НА „АББА“ ВО ОРКЕСТАРСКИ АРАНЖМАНИ НА КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ