ТРИ МЕСЕЦИ ОТКАКО СЕ ЗАРАЗИ СО КОРОНАВИРУС, ПРИНЦОТ ЧАРЛС СЀ УШТЕ НЕ ГО ПОВРАТИЛ ЧУВСТВОТО ЗА МИРИС И ВКУС