син

Таг
8Вести

БОСАНСКАТА ПРЕТСТАВА „СИН“ ВЕЧЕРВА НА ФЕСТИВАЛОТ РУТА ВО СКОПЈЕ

МНОГУ СМЕ СРЕЌНИ И СИТЕ СЕ ДОБРО, КАЖА НАДАЛ ОТКАКО СТАНА ТАТКО

РУНИ МАРА И ХОАКИН ФЕНИКС ДОБИЈА СИН И ГО КРСТИЈА ПО НЕГОВИОТ ПОЧИНАТ БРАТ РИВЕР

ДРЕЈК ПО ДВЕ ГОДИНИ ПРВПАТ ГО ПОКАЖА СИНОТ ОТКАКО ДОКАЖА ДЕКА Е НЕГОВ

ПЕЈАЧОТ МАЈКЛ БУБЛЕ ЈА ПРЕКИНУВА КАРИЕРАТА ЗА ДА СЕ ПОСВЕТИ НА ЛЕКУВАЊЕТО НА СИНОТ ОД РАК