Синепелкс

Таг
2Вести

НОВИОТ АЛБУМ НА „МЕТАЛИКА“ ЌЕ БИДЕ ПРОМОВИРАН И ВО СИНЕПЛЕКС НА 13 АПРИЛ

КОМЕДИЈАТА „НЕ СИ ИГРАЈ СО ОГАН“ И ХОРОРОТ „ОПСЕДНАТОСТ“ ОД ДЕНЕС ВО СИНЕПЛЕКС