Сингапур

Таг
27Вести

„ЧЕНГИ“ ВО СИНГАПУР ГО ПОВРАТИ СТАТУСОТ НА НАЈДОБАР АЕРОДРОМ НА СВЕТОТ

ЊУЈОРК И СИНГАПУР ЈА ПРЕЗЕДОА ТИТУЛАТА НА НАЈСКАПИ ГРАДОВИ НА СВЕТОТ

СЕГА МОЖЕ ДА СЕ ПАТУВА СО ВОЗ ОД ПОРТУГАЛИЈА ДО СИНГАПУР И ПОПАТ ДА СЕ ПОСЕТАТ ПАРИЗ, МОСКВА И ПЕКИНГ

НАЈМАЛОТО РОДЕНО БЕБЕ НА СВЕТОТ ИЗЛЕЗЕ ОД БОЛНИЦА ПО 13 МЕСЕЦИ

СИНГАПУР ЌЕ ГРАДИ НОВ ЕКОЛОШКИ ГРАД КОЈ ЌЕ ИМА ЦЕНТРАЛЕН СИСТЕМ НА ЛАДЕЊЕ

АЕРОДРОМОТ ВО СИНГАПУР НУДИ ГЛАМУРОЗНО КАМПУВАЊЕ ВО ШАТОР ЗА 269 ДОЛАРИ

АВСТРАЛИЈА ЌЕ ЈА ГРАДИ НАЈГОЛЕМАТА СОЛАРНА ФАРМА НА СВЕТОТ КОЈА СО СТРУЈА ЌЕ ГО СНАБДУВА И СИНГАПУР

КРУЗЕРИ И АВИОНСКИ ЛЕТОВИ ДО НИКАДЕ СЕ НОВА ОПЦИЈА ЗА ПАТУВАЊЕ ВО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈА