Систинска капела

Таг
2Вести

ШОУ СО АКТЕРИ И АКРОБАТИ ЗА СИСТИНСКАТА КАПЕЛА ОД 12 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ВАТИКАН ЌЕ МУ ПОЗАЈМИ НА МЕТ ПАПСКИ ПРСТЕНИ И КРУНИ ЗА ИЗЛОЖБА