Ситроен

Таг
7Вести

„СИТРОЕН Ц4“ ИЗБРАН ЗА АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА ВО МАКЕДОНИЈА

ЗА НОВИОТ „СИТРОЕН АМИ“ НЕ ТРЕБА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА, А СЕ ПРОДАВА ВО СУПЕРМАРКЕТИ

50 ГОДИНИ „СИТРОЕН ГС“ – ТЕХНОЛОШКИ НАПРЕДЕН АВТОМОБИЛ КОЈ СЕ СКЛОПУВАШЕ ВО ЈУГОСЛАВИЈА

ПОПУЛАРНИ АВТОМОБИЛИ КОИ ЗАМИНАА ВО ИСТОРИЈА ВО 2019

„ФИАТ КРАЈСЛЕР“ СЕ СПОЈУВА СО СОПСТВЕНИКОТ НА „ПЕЖО“, „СИТРОЕН“ И „ОПЕЛ“

„СИТРОЕН“ ГО ОБНОВИ „АМИ“, НО КАКО НОВА ОПЦИЈА ЗА ГРАДСКИ ПРЕВОЗ

„СИТРОЕН Ц3“ ПРОДАДЕН ВО 400.000 ПРИМЕРОЦИ ЗА НЕПОЛНИ ДВЕ ГОДИНИ