СКА

Таг
2Вести

НОВАТА СЕРИЈА НА АВТОРОТ НА „ПИКИ БЛАЈНДЕРС“ Е ЗА ПОДЕМОТ НА СКА СЦЕНАТА ВО АНГЛИЈА

ПО 30 ГОДИНИ РАЗВОЈ, ПОЧНУВА ИЗГРАДБАТА НА НАЈГОЛЕМИОТ ТЕЛЕСКОП НА СВЕТОТ