скијачки центар

Таг
2Вести

ЗА ДА НЕ ПРОПАДНЕ, ФИНСКИ СКИЈАЧКИ ЦЕНТАР ЌЕ ГО ЗАЧУВА СНЕГОТ ЗА СЛЕДНАТА СЕЗОНА

РЕСОРТ МАВРОВО ЌЕ ЈА ОТВОРИ СЕЗОНАТА СО НОВА ОПРЕМА ЗА ВЕШТАЧКИ СНЕГ И ОНЛАЈН СИСТЕМ ЗА БИЛЕТИ