РЕСОРТ МАВРОВО ЌЕ ЈА ОТВОРИ СЕЗОНАТА СО НОВА ОПРЕМА ЗА ВЕШТАЧКИ СНЕГ И ОНЛАЈН СИСТЕМ ЗА БИЛЕТИ